| מחבר |
|
TAR
|
צוות סדרני תל-אביב רולרס
|

|

|
נשלח: 11:11, 30 מאי 2009 כותרת הודעה: תאר מתכוונת להיות חוד החנית בפעילות ה-350 בישראל ב-24/10/09. |
|
|
 |
עדכון 22/10/09:
יש שני אוטובוסים ועדיין יש מקומות. יציאה בשבת 24/10/09 7:00. נא להגיע לרחבת הסינמטק ב-6:40.
עלות ההסעה 50 ש"ח לאדם.
ניתן לבצע המסלול עם רולרס או עם אופניים שאותם ניתן להעמיס על האוטובוס (על אחריותכם).
יותר פרטים מעודכנים עבור אורחים מחוץ למעגל חברי תל אביב רולרס - אנא ראו בלינק:
http://www.israel-rollers.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18541
ניתן ליצור קשר לפרטים בטלפון 052-2800170.
נדגיש כי המסע הוא התארגנות של חברים ולמעט תשלום לחברת ההסעה - אינה כרוכה בתשלום ואין כל אחריות של מארגנים על משתתפי המסע על כל מקרה ו/או אירוע. הקיצור - על אחריות המשתתפים.
דבר אחד מובטח - הנאה ותחושת שליחות.
=====================================================
נתחיל מהסוף:
שבת בבוקר 24/10/09 7:00 בבוקר, אוטובוס יוצא מהסינמטק לכביש 38 לכניסה לבית שמש.
מסע רולרס משם על כביש 38 דרומה עד בית גוברין ומשם על כביש 35 לקרית גת. 35 ק"מ.
כביש מעולה וירידות נעימות.
בחזרה עם האוטובוס לתל אביב ומשם - הצטרפות של מאות רולרים ואופניים לעוד 20 ק"מ
במרכזי העיר.
נשמע מעניין?
עוד יותר מעניין אם יש מאחורי העניין רעיון, שליחות, רמזים, תקשורת.
להיות חלק בכיף עם עניין ושינוי עולמי.
מה זה ומי זה 350, מה הקטע של 24/10 ולמה ולמי זה חשוב?
למה כביש 38? למה יורדים לכביש 35? למה 35 ק"מ.
כל ההסברים יפורטו באשכול זה - בהמשך.
לפרטים האופרטיביים: עלות האוטובוס כ-35 ש"ח אם יהיו בו 50 איש.
אנא אישורכם להשתתפות כולל שם וטלפון בהודעה פרטית או למייל tar_two@yahoo.com.
לפרטי ההרשמה, מתי ואיפה משלמים, מי כבר נרשם, ראו בלינק::
http://israel-rollers.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18434
מה זה 350 ועל מה האירוע:
כללית: הבאת מודעות ציבורית עולמית לנזקי התחממות כדור הארץ בגלל פליטת עודף אדיר של פחמן דו חמצני ודחיפת ממשלות לתיקון.
אם ניקח קוביית אטמוספירה שיש בה מיליון חלקיקים, מותר שיהיו בקוביה עד 350 חלקיקי CO2 שהוא הערך המירבי שבו לא תהיה התחממות.
היום אנו בערך 389.5 שזה יותר מ-10% מעל המותר ואנו בריצה מטורפת מעלה בקצב של 2 נוספים כל שנה והקצב מאיץ!.
ארגון 350 ( http://www.350.org/ ) לקח על עצמו להעביר את הידע ואת המודעות לנושא לכל אדם בעולם בכדי שייווצר לחץ על ממשלות העולם - מלמטה, מאיתנו, לעשות מעשה ולתקן תקנות וחוקים שיחזירו את ריכוז הפחמן אל הערך שניתן לחיות עימו לנצח - 350.
הארגון שם לו למטרה למצוא מילה פשוטה שאומרת הכל וכשמקבל החלטות יראה שלט שעליו כתוב "350", מייד יידע במה המדובר.
בחודש נובמבר השנה, תיערך בקופנהגן וועידה בינלאומית חשובה ואפילו קריטית, שבה יוחלט על ניסוח אמנה בין-לאומית המחייבת את כל המדינות המשתתפות (כל העולם ואישתו) על יעדים קצרים, בינוניים וארוכי טווח לצימצום פליטת הפחמן ועל ידי כך - צמצום ההתחממות.
אם תושבי המדינות לא יהיו מודעים ולא ילחצו על מקבלי ההחלטות - לא יהיו החלטות, משום שההחלטות קשות לביצוע ואינן פופולאריות כגון הגבלות על כלי רכב ועל מפעלים, צמצום שימוש בחשמל ועוד ועוד. רק אם תהיה רוח גבית מאיתנו - התושבים, יוכלו הפוליטיקאים לקבל החלטות בעלות משמעות ולשנות את המסלול המגעיל שכולנו רצים לכיוונו. (בגדול - לילדינו אנו משאירים מקום שמאוד לא נעים יהיה לחיות בו, תהליך של 20-40 שנים שאת שמץ תחילתו כבר ניתן לחוש ולראות.)
ארגון 350 הציב יעד לקראת הועידה בנובמבר: יום ה-350 בשבת 24 באוקטובר 2009. היום שבו יערכו ארועי איזכור בכל העולם.
תאר תשתתף ותערוך אירוע כחלק מהמאמץ:
קבוצת מחליקים תגיע באוטובוס לבית שמש ותתחיל בהחלקה על כביש 38. 38 מסמל את הערכים של הפחמן שהגענו אליהם היום - 380. הכביש כללית בירידה אל בית גוברין אך בדרך גם עליות - מסמל הדבר את רצוננו לרדת במספר החלקיקים, אך בדרך צפויים קשיים.
בבית גוברין - נשתלב אל כביש 35 עד קריית גת, ונכון, מסמל הדבר את ערך היעד - 350, וכן אורך המסלול 35 ק"מ ומחיר הנסיעה באוטובוס - 35 ש"ח.
בחזרה בתל אביב ניפגש עם הרבה מחליקים ורוכבים שלא התעוררו בבוקר, אך יצטרפו אלינו לעוד מסלול עירוני בתל אביב, למען הפצת המודעות לעניין בציבור.
כמובן שנשתדל לעניין את התקשורת, את השר לאיכות הסביבה ואת חברי הכנסת המעורבים באיכות הסביבה.
דרך אגב - כל אחד מוזמן לארגן אירוע 350 במשך אותו יום. ניתן לרשום אירועי 350 חופשי באתר ה-350.
מקווים שלא התעייפתם מן הכתוב, שמצאתם בזה עניין וחשיבות ושנזכה לשיתוף פעולה מצדכם ונבצע יחד פעילות חשובה שיש בה גם כיף. _________________ TAR הוא משתמש המייצג הודעות הסדרנים לגבי מסלולים ותוכניות לעתיד ועל אירועים שקרו במסלול האחרון - בלבד. TAR נטול רגשות ואי אפשר לעצבן אותו בכל צורה.
נערך בפעם אחרונה על-ידי TAR בתאריך 13:37, 22 אוקטובר 2009, נערך בסך הכל 32 פעמים
|
|
| · חזור למעלה |
|
אדמדם
|
גולש מנוסה
|

|

|
נשלח: 13:17, 30 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
מאשר השתתפותי.
נשלחה הודעה בפרטי.
 _________________ פיל-גמל גדול ולבן
|
|
| · חזור למעלה |
|
siberger
|
גולש ותיק
|

|

|
נשלח: 14:30, 30 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
מה לגבי אבטחה משטרתית של הכביש?
הם באישור המשטרה? _________________ שמוליק
www.berger.co.il
|
|
| · חזור למעלה |
|
CavemanXP
|
גולש מכור
|

|

|
נשלח: 14:52, 30 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
אני בפנים, מקווה שלא יהיה חם מדי בית שמש זכורה לרעה בכל הקשור למזג האוויר... _________________ an artificial intelligence does not substitute natural stupidity
http://www.speedskating.co.il
|
|
| · חזור למעלה |
|
TAR
|
צוות סדרני תל-אביב רולרס
|

|

|
נשלח: 15:51, 30 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
אוקטובר נעים בבית שמש.
באיזור בשבתות בבוקר הרבה אופניים ואין אבטחה משטרתית.
בעקרון התנועה על השוליים ואין חוק שממש אוסר.
עד 49 איש אין צורך באישור להפגנה. לא תאורגן אבטחה. נעשה אותה לבד. _________________ TAR הוא משתמש המייצג הודעות הסדרנים לגבי מסלולים ותוכניות לעתיד ועל אירועים שקרו במסלול האחרון - בלבד. TAR נטול רגשות ואי אפשר לעצבן אותו בכל צורה.
|
|
| · חזור למעלה |
|
siberger
|
גולש ותיק
|

|

|
נשלח: 15:58, 30 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
אני בפנים , למרות שאני חושב שכדאי לנסות לדאוג לאבטחה משטרתית לעניין.
שלחתי מייל _________________ שמוליק
www.berger.co.il
|
|
| · חזור למעלה |
|
-ziv-
|
גולש מכור
|

|

|
נשלח: 19:22, 30 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
TAR, איש המערות זה מרק, לא רועי.
וגם אני בא. _________________ Our Roller Trip Is organized enough to Be safety, and messy enough to be Happy
|
|
| · חזור למעלה |
|
TAR
|
צוות סדרני תל-אביב רולרס
|

|

|
נשלח: 0:10, 31 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
תוכן הודעה זו הועבר להוגעה הראשונה באשכול. _________________ TAR הוא משתמש המייצג הודעות הסדרנים לגבי מסלולים ותוכניות לעתיד ועל אירועים שקרו במסלול האחרון - בלבד. TAR נטול רגשות ואי אפשר לעצבן אותו בכל צורה.
נערך בפעם אחרונה על-ידי TAR בתאריך 20:07, 23 ספטמבר 2009, נערך בסך הכל 4 פעמים
|
|
| · חזור למעלה |
|
אדמדם
|
גולש מנוסה
|

|

|
נשלח: 0:19, 31 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
לאחר ההסבר אז אני בוודאי בפנים!!
 _________________ פיל-גמל גדול ולבן
|
|
| · חזור למעלה |
|
לבל
|
גולש ותיק
|

|

|
נשלח: 0:45, 31 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
|
גם אני
|
|
| · חזור למעלה |
|
eyalk
|
גולש מכור
|

|

|
נשלח: 7:52, 31 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
מגניב,
כרגע אני בפנים(אוקטובר עוד רחוק, מה לעשות) _________________ אני שונא דרדסים! אבל עוד יותר אני שונא אקרשטיין!
רפ"תכל חמישי 22:30 יוצאים מהפארק הגדול.
מוו
איל
|
|
| · חזור למעלה |
|
dt
|
מנהלת פורום החלקה כללית
|

|

|
נשלח: 10:29, 31 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
אפשר לעשות את זה עוד 4 ימים?
ה-35 במאי!!
טוב, נו, אם לא, אז אני באה ב-24/10 (אם ניקח את סכום הספרות של החודש (=1) ונוסיף אותו לכל אחת מהספרות ביום (2,4) נקבל (3,5)!! _________________ all users are not created equal
|
|
| · חזור למעלה |
|
TAR
|
צוות סדרני תל-אביב רולרס
|

|

|
נשלח: 10:36, 31 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
לאיילק: ההרשמה מחייבת. בקרוב ניקח כסף לאוטובוס וכך יתקרב לו אוקטובר במידה מוחשית.
הרי לא תרצה שאנו נתחייב לאיזה חברת אוטובוסים ובסוף נשלם לאלו שביוני התחשק להם... _________________ TAR הוא משתמש המייצג הודעות הסדרנים לגבי מסלולים ותוכניות לעתיד ועל אירועים שקרו במסלול האחרון - בלבד. TAR נטול רגשות ואי אפשר לעצבן אותו בכל צורה.
|
|
| · חזור למעלה |
|
cantinflas
|
גולש מקצועי
|

|

|
נשלח: 15:37, 31 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
נשמע מעניין,
הייתי שמח להצטרף, אבל למה צריך להתחייב 5 חודשים מראש?
אי אפשר להזמין אוטובוסים חודש מראש?
מי יודע איפה אני אהיה באוקטובר... _________________ וזאת האמת לאמיתה חברים! להתראוות!
|
|
הכתבות שלי [1] |
|
TAR
|
צוות סדרני תל-אביב רולרס
|

|

|
נשלח: 17:42, 31 מאי 2009 כותרת הודעה: |
|
|
|
א. רוצים לראות את ההיענות בכדי לראות אם יש בכלל אירוע ולא להגיע לאוקטובר עם עשרה אנשים - כמו טמבלים.
ב. יתכן שנחליט שיהיה רק אוטובוס אחד עם 35 (הסמל) או 49 (גבול המותר ללא תיאום הפגנה) איש ואז תהיה עדיפות למי שבאמת מעוניין ומוכן להתחייב להגיע. _________________ TAR הוא משתמש המייצג הודעות הסדרנים לגבי מסלולים ותוכניות לעתיד ועל אירועים שקרו במסלול האחרון - בלבד. TAR נטול רגשות ואי אפשר לעצבן אותו בכל צורה.
|
|
| · חזור למעלה |
|
|
|
|
|